Znojmo

Rozhovory po prvních dvou zápasech sérií - 1.část

Ve čtvrtfinále jsou ve všech sériích odehrány 2 zápasy, proto jsme se zeptali vedoucích (kapitánů) na několik rychlých otázek.

SÉRIE VIRUS - JACK

VIRUS (Pavel Dvořák)
1.Vedete v sérii 2:0. Co vás zatím překvapilo a jak bys zatím oba zápasy zhodnotil?
1 zápas nám absolutně nevyšel, hlavně z důvodu vážného zranění Přemka (zlomený kotník) zdraví je rozhodně důležitější než florbal a těch šrámů a všeho možného se nám teď nějak kupí víc. Tak snad se to už otočí a dohrajeme sérii všichni v pohodě a klidu.
2 zápas absolutní dominance
 
2.V prvním duelu jste vyhráli až v prodloužení. Měli jste o výsledek obavy?
Nervozita byla, utkání to pak nebylo snadné, ale když jsem viděl kolik si náš tým tvořil šancí, tak jsem nepřestával věřit v obrat. O pauze jsme si řekli zásadní taktické pokyny,  "k...va to otočíme jsme lepší trefme konečně bránu"  Instrukce splněny a obrat byl doma ....
 
3.Co říkáš na ostatní série?
Jak se dalo čekat Lajna si jde pro hladký postup. Ty další série budou ještě hodně zajímavé. Patrioti dle mého postupně nacházejí recept na Blacky a 3 zápas bude zlomový. Bukanýři opět dokazují že budou černým koněm playoff, hrají výborně a dá se říct, že pokračují ve výkonech z minulého roku v playoff. Na vlastní kůži vím co dokáží a Pepa Veverka opět táhne tým k postupu ...
 
JACK (Jirka Lander)
1.V sérii prohráváte 0:2. Jak bys oba duely zhodnotil?
První byl hodně vyrovnaný a kluci se snažili. Jenže pak v prodloužení byl jasný faul na Dana Valáška a místo toho aby dostal soupeř trest, tak rozhodčí vyloučil nás za kecy…. Pak jsme  dostali gól v oslabení a bylo hotovo. Druhý zápas už z naší strany byl dost odevzdaný.
 
2.První duel skončil až v prodloužení, hodně to mrzelo?
Určitě to mrzelo, obzvlášť potom, když to bylo zaviněno chybou rozhodčího. 
 
3.Co říkáš na ostatní série?
Asi podle očekávání. 
 
 
SÉRIE FIRST LINE - VÝSTŘEL
VÝSTŘEL (Libor Ondráček)

1.Sice v sérii prohráváte 0:2, ale duely byly vyrovnané, souhlasíš?

Oba zápasy byly dost vyrovnané. První zápas jsme nedokázali dát gól, totálně jsme selhaly v zakončení. Druhý zápas jsme zase nedokázali udržet vedení a soupeře podržel brankář.

2.Co by se dalo změnit, abyste First line porazili?

Nemyslím si, že musíme něco měnit, stačí proměňovat šance a nedělat individuální chyby.

3.Co říkáš na ostatní série?

Ostatní série jsem neviděl, ale hraje se na 4 vítězné, takže se může stát cokoliv.

 

FIRST LINE (Dan Maceček)

1.Vedete v sérii 2:0. Mohl bys oba zápasy zhodnotit?
První zápas vypadá výsledkově jednoznačně ale pravdou je že nás neskutečně podržel brankář a druhá lajna která se dá říct vyhrála oba zápasy. Druhý zápas byl o dost vyrovnanější,my dělali hodně chyb za které jsme byli trestání. Tady bych vyzdvihl sílu celého týmu že se nepoložil a i přes špatný výsledek 4:2 jsme to dokázali otočit na 5:4 bez prodloužení.
 
2.První duel podle mě mohl skončit i opačným rozdílem, soupeř měl dost šancí, souhlasíš?
Ano dá se říct že jsem na to odpověděl v první odpovědi. Zápas vyrovnaný rozdíl v našem brankáři a samozřejmě ve druhé lajně která rozhodla zápas.
 
3.Co říkáš na ostatní série?
Podle mě se všechny hrají jak se čekalo. Bukanýři vs. Hodonice bude asi nejvyrovnanější série. Tam si myslím že bukanýři můžou překvapit a vyřadit Hodonice.
 
 

        

Publikováno: 08. 02. 2024