Znojmo

Poslední rozhovory: VIR X JACK

Úplně naposled si představíme rozhovory s vedoucími loňských soupeřů ze semifinále, kde úspěšnější byl Virus. Za Jacky odpovídal Jirka Lander, za Virus Pavel Dvořák.

VIRUS

1.Po roce jste opět opanovali základní část. Tady asi panuje spokojenost, že?

Letos to byl boj o základní část. Lajna podávala super vyrovnané výkony celou sezónu, takže to vůbec nebylo snadné. Proto opravdu panuje spokojenost.

 

2.Bylo v základní části něco, s čím jste spokojeni nebyli?

Určitě nebyl ideální začátek sezóny, nedařilo se nám scházet v dostatečném počtu a v některých zápasech to bylo opravdu hodně znát.

 

3.Pro čtvrtfinále jste si jako soupeře vybrali Jack Daniels. Proč?

Kapitán slíbil že si nevybereme Poslední Výstřel. Pak tam zbývaly 2 možnosti a na Patrioty se nám hraje prostě hůř, tak se odhlasoval Jack.

 

4.Co by na soupeře mělo platit?

Hrajeme spolu myslím po 3 playoff, takže oba týmy vědí co mají zkusit zahrát. Takže takticky tam nic vymýšlet nebudeme, spíš to bude o hlavě. Tím myslím s čím tam přijdeme, pokud si budeme chtít jen zahrát florbal, tak nás můžou lehce porazit. Máme našlapanej tým „hvězdama“ a není lehké z nich dostat maximum, často se soustředíme víc na rozhodčí než na vlastní hru ( já tohle absolutně nesnáším, takže mě to sem tam stálo hlasivky a pár sprostých slov na adresu vlastních hráčů )

Úkol zní jasně, nastavit hlavu pouze na hru a týmově si dojít pro postup a  „Pokáč“ si koupí megafon :D :D

 

5.Jackové se budou muset obejít bez svého kapitána Jirky Landera, je to pro vás velká výhoda?

Tak je jasné že ztráta to pro ně je velká, ale v playoff se mažou individuální výkony a je to spíš o tom jak to sehraje celá pětka.

 

6.Jak tipuješ zbylé série?

Lajna hladký postup 4:0

Black Dogs 4:2

Hodonice 4:2

 

 

 

JACK DANIELS

1.Loni i letos jdete do bojů play off ze zadnějších pozic. Je to pro vás výhoda?

Výhoda to určitě není. Mrzí mě poslední zapas s Patriotama, kde nám stačilo uhrát remízu a skončili bysme 4. Bohužel nám nepřišel gólman a já si zlomil nohu. Takže jsme dohrávali oslabení.

 

2.Jak bys zhodnotil z herního a výsledkového hlediska vaši základní část.

Základní část byla letos z naší strany rozhodně nejhorší za dobu co jsme v lize. Tak, tak jsme to vždycky poskládali. Já sem taky letos byl snad jen na šesti zápasech, takže nemůžu to nikomu vyčítat. 

 

3.Pro čtvrtfinále si vás vybral Virus. To asi není nejlehčí soupeř, že?

Určitě ne. My jsme to samozřejmě věděli že si nás vezmou pokud skončíme hůř jak 4. Budeme dělat maximum abychom byli důstojným soupeřem a nebyla z toho bramboračka.

 

4.Co by na soupeře mělo platit, jak ho můžete překvapit?

Překvapíme tím, že nám přijde gólman

 

5.Jaké byly vaše vzájemné letošní zápasy?

Všechny jsme prohráli, takže velký špatný.

 

6.Jak tipuješ zbylé série?

Hodonice, Blackdogs, First line 

Publikováno: 25. 01. 2024